pranafestivalen2017-1002.jpg

YOGA 247 - 200H YOGALÄRARUTBILDNING

Till våren presenterar jag äntligen min 200h yogalärarutbildning - Yoga 247.

Att starta min egen yogautbildning är något som jag har funderat på och stött och blött i många, många år innan jag slutligen kände att NU, nu är det rätt tid!

Jag längtar efter att få dela med mig av mina snart 20 års erfarenhet som yogalärare och över 25 års erfarenhet som utbildare inom olika träningsformat.

Inom kort kommer www.yoga247.se att lanseras - en websida helt ägnad åt den nya lärarutbildningen, men eftersom ni är många som har frågat om mer information NU omedelbart(vilket jag såklart är oerhört glad över) för att kunna planera in datum osv, så ”smyglanserar” jag kortfattad information här.

Det finns otaliga yogalärarutbildningar att välja bland idag, så hur ska man veta vilken utbildning man ska välja?

Fråga dig själv vad du är för sorts person, vad du själv uppskattar med yoga och vilken lärarstil som tilltalar dig. Gör din research väl. Helst tycker jag att du ska ha en god uppfattning om stilen/huvudläraren/inriktningen innan du signar upp för en lärarutbildning.

Yoga 247 är en yogalärarutbildning för dig som är fascinerad av kroppen, rörelse, anatomi, biomekanik, intelligenta sekvenser, lärarrollen, coachingrollen…. bland annat. 

Du älskar den fysiska delen av yogan och du känner även att yogan ger något mer. Du vill veta mer om yogans historia - utan filter - och du vill lära dig mer om meditation och pranayama, men du är mindre intresserad av att sjunga mantran eller djupdyka in i mysticismen.

Du vill leda både grupper och enskilda individer på mattan. Du vill alltså kunna hålla klasser på både gym, yogastudios, företag samt erbjuda yoga som personlig träning.

Du är intresserad av att jobba både med stela kontorskroppar, likväl som elitmotionärer eller idrottsmän/kvinnor.

Med största sannolikhet har du någon typ av fysisk bakgrund, oavsett nivå.

Under fem helger kommer vi att djupdyka in i yogans värld, tillsammans i en tight, mindre grupp. 

Dina två huvudlärare, jag, Monika Björn samt Peter Niemelä, välmeriterad osteopat med universitetsutbildning från England kommer att vägleda och utmana dig från början till slut och göra allt vi kan för att hjälpa dig att ta de första stegen ut i världen som nybakad yogalärare!

Vårens datum, priset på utbildningen och hur du går till väga för att förboka din plats:

Datum som vi träffas:

Kurstillfälle 1: 8-11 mars

Kurstillfälle 2: 22-25 mars

Kurstillfälle 3: 12-15 april

Kurstillfälle 4: 3-6 maj

Kurstillfälle 5: 18-20 maj

Torsdagarna startar 15.30, alla andra dagar kommer att vara heldagar, ca 9.00-18.00.

Kontakttid: ca 150h

Egenstudier/inläsning/hemuppgifter: 50h+

Pris: 44.500:- ink. 6% moms.

Föranmälan: Intresseanmälan görs till monika@monikabjorn.se
Du kommer att få ett ansökningsformulär skickat till dig för att försäkra oss och dig om att detta är rätt utbildning för dig. Om vi tror att det finns andra yogalärarutbildningar på marknaden som kommer att passa dig bättre, så kommer vi att rekommendera dig dit.

Bokning: Efter att du har blivit antagen på utbildningen, betalar du in 4.450:- i anmälningsavgift för att säkra din plats. Anmälan är bindande. Restbeloppet faktureras till 3 månader innan första kurstillfället. 

Ingen återbetalning görs, men vid uppvisande av läkarintyg kan man efter överenskommelse avsluta utbildningen vid en senare utbildning så länge plats finns.

Certifiering: Efter fullt genomförda kurstillfällen, slutförda samt godkända hemuppgifter och presentationer erhålls ett certifikat som intygar att du har genomfört 200h yogalärarutbildning med Yoga 247.