Feb
25
to Mar 1

Vintermorgonyoga vecka 9 på Linnégatan Fem

IMG_4769.JPG

Vintermorgon-yoga vecka 9 med Monika Björn måndag, tisdag, torsdag och fredag (OBS! EJ ONSDAG) kl. 07.30-08.45 på Linnégatan Fem.
Fredag 1 mars avslutar vi med YOGA NIDRA och håller på fram till kl. 09.00.
Denna vecka passar alla som har yogat förut och är ej för absoluta nybörjare.

Kan detta vara veckan då vi smyger igång våren, eller kommer snön ligga tung på gatorna?

Plats: Linnégatan FEM

Datum: 25, 26, 28 februari & 1 mars.

Tider: 07.30-08.45, förutom fredag 1/3 då vi slutar kl.09.00.

Pris: 1.500:- ink. 6% moms.

Boka: betala in aktuellt belopp på bg: 222-9029.
Uppge ”yoga + namn + epost” i meddelandefältet.

View Event →
Feb
28
6:00 PM18:00

Stark genom klimakteriet - Balansyoga Billdal 28 februari

STARK.jpg

Stark genom klimakteriet - föreläsningen
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. 
”Stark genom klimakteriet” är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp-och att det finns många saker man själv kan göra dör att må bättre under en för många tuff tid i livet.
Föreläsningen vänder sig framförallt till kvinnor men även till alla som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogaläraren mm 
En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Monikas bok med samma namn kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Läs mer här.

View Event →
Mar
2
12:15 PM12:15

Yoga + föreläsning på Yogayama Norrköping

_B167962.jpg

90 min Klass 12.15-13.45 Yang + Yin

Denna klass väver samman yang, den flödande, värmande och aktiva fysiska yogan med den passiva, lugnande och mer mentalt utmanade yinyogan.

Monikas klasser kännetecknas av en skarp pedagogik, intelligenta sekvenser och en stor portion humor. Hon inhämtar regelbundet inspiration från både yoga och andra rörelsedicipliner runt om i världen.

Målet är att du ska lämna denna klass inspirerad, sprudlande och energifylld.

Alla nivåer är välkomna.

Föreläsning 14.15-15.15 föreläsning "Stark genom klimakteriet” + bokförsäljning & signering

View Event →
Mar
7
7:00 PM19:00

Stark genom klimakteriet - DRAKEN, Göteborg 7 mars 19.00

Bokomslag.jpg

Monika Björn är en av Göteborgs starkast lysande stjärnor inom hälsa och träning. Vi på Hagabadet är otroligt glada och stolta över att ge dig möjlighet att ta del av hennes djupa kunskap, genom en kostnadsfri föreläsning 7 mars på Draken. Missa inte detta.
 

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.
 

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

 

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
 

Om Monika Björn

Monika Björn är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 20 år. Idag jobbar Monika som personlig tränare, yogalärare och coach. I januari 2017 släpptes Monikas första bok: ”Yoga för dig som tränar”. I november 2018 lanserades Monikas andra bok: Stark genom klimakteriet som har fått ett stort genomslag. Monika gästade bl.a Malou efter 10 för att prata om boken.

 

Praktisk information

 • Plats: Draken, Järntorgsgatan 15

 • När: Torsdag 7 mars, kl. 19.00 – 20.30

 • Pris: 0 kr, ej utnyttjad biljett debiteras med 150 kr

 • Avbokning: info@hagabadet.se

  Boka här.

View Event →
Apr
13
10:00 AM10:00

Yogaklass Stockholm - Stronger together - Hotel Clarion Stockholm 13 april

45680298122_1b08e74075_o.jpg

Clarion Stockholm skriver:

”STRONGER TOGETHER
Äntligen kan vi avslöja att kraftpaketet Monika Björn kommer till oss 13e april för en yogaklass med plats för hela 200 yogisar! Vi kallar eventet Starkare Tillsammans och vår målsättning är just att DU tillsammans med fler skall få energi och styrka att bli ditt allra bästa. Mer info och bokningslänk kommer under mars. Watch this space. #monikabjörn#starkaretillsammans #clarionhotelstockholm

View Event →
May
10
to May 11

Mini-Yogaretreat Vann Spa 10-11 maj

_B167939.jpg

10-11 maj 2019 Yoga, god mat och spa i en härlig kombination.

Vann Spa Hotell Konferens arrangerar en inspirationsrik helg i yogans tecken med Monika Björn. 

Välkomna till ett dygn i Yogans tecken med Monika Björn. 
Ett dygn som lämpar sig för alla som har varit på yoga någon gång tidigare - man behöver ABSOLUT INTE vara någon ”yogaexpert", men inga absoluta nybörjare.

Utöver god mat, spa och en fantastisk miljö kommer detta dygn bjuda på olika varianter av Yoga247, vad sägs om vinayasa, Power & Grace, Sweet Morning Flow & YinYoga 247. Ni kommer också få lyssna på Monikas föreläsning Stark Genom Klimakteriet. 

Säkra din plats HÄR.

PROGRAM: 
Fredag 10 maj
15:00 Ankomst välkomstsmoothie
15:30 – 17:00 Yoga247 - Power and Grace
17:00 Mellanmål
17:30-20:00 Egen tid, Spa 
20:00 2-rätters middag

Lördag 11 maj
07:00-08:15 Yoga247 - Sweet Morning Flow
08:15 Frukost
09:30 -10:30 Föreläsning - Stark genom klimakteriet
10:45-11.45 Yinyoga247
11:45 Lunch, utcheckning senast 12:15

 * Med reservation för ev. ändringar

 

STARK GENOM KLIMAKTERIET - föreläsning 
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. "Stark genom klimakteriet" är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet. Föreläsningen vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.   En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären. Monikas bok med samma namn som föreläsningen kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Yoga247 -  med Monika Björn
Yoga247 är en lekfullt sammansatt vinyasa flow klass. Namnet Yoga247 bygger på idén att du kan utöva yoga varsomhelst och närsomhelst på dygnet - tjugofyra/sju. Monika bjuder in dig till en kraftfull förening mellan andetag, musik och rörelse, där andetag och rytm, musikalisk intensitet och flöde smälter samman till ett. Denna vinyasa flow klass är Monikas signaturklass och Yoga247 passar alla nivåer.

Yoga247 - Power & Grace - Svettig och utmanande vinyasayoga-klass för alla nivåer

Yoga247 - Sweet Morning Flow - Med en längre startsträcka för alla morgontrötta, väcker vi kroppen till liv med ett mjukt men ändå kraftfullt flöde.

YinYoga247 - med Monika Björn Öva på att släppa taget, vara i nuet och låta musklerna och hjärnan vila. Fokus ligger på att hålla positionerna länge och mjuka upp de delar av kroppen som mest behöver slippa stelhet och stress. Just den här helgen betyder det extra kärlek till området kring höfterna och ryggraden. Även om klassen är ”passiv”, så är den utmanande både psykiskt och fysiskt samt fylld av inre styrka. 

Monika Björn
Monika Björn har arbetat med träning på heltid i över 20 år, både i Sverige och internationellt. Hon är entreprenör inom träning och hälsa. 
Monika är delägare i hot yoga-formen Hot MOJO, en av upphovskvinnorna till Yoga for Athletes samt delägare i PT-studion Linnégatan Fem i Göteborg där hon tränar både motionärer och elitidrottare. 
Hon har en fil kand i idrottsvetenskap och psykologi från Göteborgs Universitet och har varit yogalärare sedan slutet av -90-talet. I över 10 års tid reste hon jorden runt och introducerade gruppträningsformen spinning. 
2017 släppte Monika sin första bok ”Yoga för dig som tränar” (Norstedts) och startade yogalärarutbildningen Yoga247. Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet” har varit en snackis sedan den släpptes i oktober 2018. Monika brinner passionerat för yoga, träning och rörelse. Hennes klasser är fysiska, med intelligenta, genomtänkta sekvenser och de levereras med både kunskap och humor.

fr 2595kr

Pris per person i dubbelrum.

Boka här.

View Event →
Sep
9
to Sep 16

7-dagars yogaretreat till Parga 9-16 september, 2019

salvator-hotel-villas-och-spa-19596419-1467110163-ImageGalleryLightbox.jpg

Vi yogar morgon och eftermiddag, lyssnar på föreläsningar, relaxar, gör någon utflykt, badar i poolerna/havet, promenerar eller springer i bergen och äter fantastisk grekisk mat.
Detta är ett retreat för dig som redan yogar.
Du behöver inte vara någon "expert" eller "avancerad yogautövare", men du ska känna dig bekväm med grundpositionerna och klara av en fysisk yogaform under en veckas tid.
MINST 12 månaders regelbunden fysisk yogapraktik är ett krav.
Gruppen kommer att vara liten och personlig, så du kommer att lära dig massor och få individanpassad feedback under veckan.

IMG_3423.jpg

 

LÄRARE: Monika Björn & Peter Niemelä

PRIS: från 18.500:- för del i dubbelrum

I priset ingår:
* flyg T/R Gbg - Grekland
* måltid på flyget
* transfer till och från flygplatsen
* all yoga/föreläsningar/workshops
* del i dubbelrum efter vald rumskategori (dubbelrum/familjerum/svit)
* halvpension - frukost/middag

Boka separat:
* ev. reseförsäkring
* ev. avbeställningsskydd 249:-

Tillkommer:
* dryck till middagen
* ev. utflykter

BOKA/PRISER: Du bokar genom att följa länken: https://r1.dotmailer-surveys.com/0e4qga08-553hze0c

FRÅGOR: För praktiska frågor kring resan/avreseort/rum/allergier/etc vänligen maila Martina.Ellerstrom@apollo.se
För frågor kring det yogarelaterade innehållet på resan vänligen maila monika@monikabjorn.se

FINSTILT: Anmälan är bindande när anmälningsavgiften är inbetald.

 

IMG_3437.jpg
23007-15-l.jpg
3450354_3_b.jpg
glbt_wb15pgsalp2.jpg
View Event →

Jan
30
5:30 PM17:30

TARA-Stark genom klimakteriet-event i Stockholm 30 januari

Bokomslag.jpg

Ny livsenergi i januari! 

Tillsammans med Norstedts förlag ordnar tara en kostnadsfri specialkväll onsdag den 30 januari 2019 för dig som vill veta mer om klimakteriet.
Hälsoentreprenören Monika Björn tappade all kraft och energi när hon blev 40 plus och vill nu hjälpa andra att slippa må dåligt.
Missa inte när Monika berättar om hur hon fick livsgnistan tillbaka! Passa också på att köpa hennes bok "Stark genom klimakteriet" till specialpris.

Först till kvarn gäller!

Boka din gratisplats här.

Välkommen!

PLATS: Bonnierhuset, Torsgatan 21

DATUM: Onsdag 30 januari

TID: 17.30 - 19.30

PS. Vi bjuder på något att dricka under kvällen.

View Event →
Jan
26
8:00 AM08:00

MPWR Training Day 26 januari - Sankt Jörgen Spa


Härlig träningsdag med mängder av inspirerande träningspass och föreläsningar på Sankt Jörgen Spa i regi av MPWR Sportswear. Se hela schemat här.

_B169672.jpg

14.30-15.20 Yoga 247 GoFlow Monika Björn

Välkomna på Monikas signaturklass, en svettig vinyasaflow till musik som passar alla nivåer. Med intelligenta sekvenser, tydlig pedagogik och humor guidar Monika dig i alla riktningar på mattan. Det enda du behöver är ett öppet sinne och en vilja att utmanas, både fysiskt och mentalt.

15-30-16.20 Föreläsning Monika Björn

En föreläsning om långsiktig hälsa för alla åldrar. Är och bör träningen se likadan ut genom hela livet? Om inte, varför och vilka faktorer bör man inspireras av för att hitta träningsmotivation i livets olika faser?

Monika utgår både från forskning och sin mångåriga erfarenhet som instruktör och lärare och ger konkreta, handfasta för att hålla dig stark, uthållig och rörlig så sent i livet som möjligt. 

Boka HÄR.

View Event →
Dec
15
to Dec 16

X-mas YogaBrunch 15 december, Sankt Jörgen Park

IMG_4769.jpg

Med glimten i ögat, svettiga flöden och en hel hög med tuff kärlek kommer Monika guida dig igenom en utmanande sekvens under 1h och 45 minuter. Klassen är öppen för alla nivåer utom absoluta nybörjare. 

Efteråt avnjuter vi en härlig brunch tillsammans i Inez & Ernst. Vi frångår den traditionella brunchen med korvar & köttbullar och dukar istället upp en fantastisk rawfood-inspirerad buffé!

För bokning av sparitual i samband med eventet , kontakta bokningen på 031-3484040 

Schema för dagen:

Klass kl. 11.00 - 12.45
Brunch kl. 13.00 - 15.00

Pris: 650kr 

Du bokar din plats här.

Bokningsregler: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift; Sker avbokning mer 7 dagar före start, debiteras 100 kr, därefter debiteras hela avgiften.

 

View Event →
Dec
5
4:00 PM16:00

Flow & grace En yogaklass med Ulrica Norberg och Monika Björn

ulricamonika_Textsida.jpg

Onsdag 5 december 2018 kl.16.00-17.30

Pris: 300 kr (270 kr om du har kort på Yogashakti).

Plats: Yogashakti Slussen, Högbergsgatan 30 A STOCKHOLM

Anmälan: Mejla namn och telnr till info@yogashakti.se

Välkommen på klass med två av Sveriges ledande hälsoprofiler; Yoga Shaktis egen Ulrica Norberg och Monika Björn ifrån Göteborg.
Tillsammans undervisar de sin klass Flow and Grace som börjar med sköna flöden och avslutas med andning, återhämtning och meditation. En perfekt avvägd onsdagseftermiddag/kväll.

View Event →
Dec
3
7:30 AM07:30

FULLBOKAT - Stark genom klimakteriet - Frukostevent Röhnisch Concept Store, Stockholm

När: måndag 3 dec kl 07:30-08:30

Var: Röhnisch Concept Store, Gamla Brogatan 15, Stockholm

Hur: Vi bjuder på frukost och föreläsning samt alla som handlar får en goodiebag med sig hem!

Anmäl dig här: osa@rohnisch.se skriv "Monika Björn" i ämnesraden

Antalet platser är begränsade, Varmt välkommen!

View Event →
Dec
2
12:00 PM12:00

Yoga + Stark genom klimakteriet - Studio YogaNu, Landskrona

_B167939.jpg

Hon kommer till oss, fantastiska Monika Björn med sin föreläsning stark genom klimakteriet och för yoga den 2/12 . 
Monika har nyss släppt boken med samma namn.
Missa inte denna chans att boosta dig själv. Passar alla. Mer info på www.studioyoganu.se 

12.00-13.00 FlowGlow - En svettig, utmanande och kreativt flödande vinyasayogaklass öppen för ALLA nivåer.

13.15-14.15 Föreläsning - Stark genom klimakteriet - Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.
"Stark genom klimakteriet" är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.
 Föreläsningen vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m. 

14.45-16.00 Go Deeper - En lugnare, djupare men inte nödvändigtvis fysiskt "lättare" yogaklass/workshop. Du får längre tid på dig i varje position och kan landa både i kroppen och knoppen. 

Pris för hela dagen är 550:- anmälan är bindande men kan överlåtas.

Det går också bra att boka endast föreläsningen för 200:-

Anmäl dig till:

View Event →
Nov
18
11:00 AM11:00

Stark genom klimakteriet CrossFit Lerum 18 november

Omslag.jpg

Stark genom klimakteriet
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. 
”Stark genom klimakteriet” är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp-och att det finns många saker man själv kan göra dör att må bättre under en för många tuff tid i livet.
Föreläsningen vänder sig framförallt till kvinnor men även till alla som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogaläraren mm 
En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Monikas bok med samma namn kommer att finnas till försäljning.

Kontakta: anna@crossfitlerum.com för tider, priser och mer info.

View Event →
Nov
13
6:00 PM18:00

Stark genom klimakteriet på Actimera i Vallda

Omslag.jpg

Stark genom klimakteriet - föreläsningen
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. 
”Stark genom klimakteriet” är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp-och att det finns många saker man själv kan göra dör att må bättre under en för många tuff tid i livet.
Föreläsningen vänder sig framförallt till kvinnor men även till alla som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogaläraren mm 
En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Monikas bok med samma namn kommer att finnas till försäljning under kvällen.

View Event →
Nov
11
10:15 AM10:15

Yogomove + Allt för hälsan-mässan 10-11 november

_B167962.jpg

För tredje året i rad anordnar Yogobe, tillsammans med Allt för Hälsan, Yogomove, höstens härligaste yoga- och träningskonvent på Stockholmsmässan. Helgen är fulladdad med både energigivande och lugnande yogaklasser samt svettiga och glädjefyllda träningsklasser. Den här helgen vill du inte  missa!

Yogomove är konventet för alla - med fokus på gemenskap och rörelseglädje! Umgås, hitta närvaro i kroppen och din andning, låt muskler, såväl som smilband, få jobba och svetten lacka. Ge dig själv några timmar med en härlig kombination av träning och yoga där kropp, sinne och själ alla får sitt. Låt oss tillsammans sprida yoga- och träningsglädje till fler! Bjud in dina vänner, köp biljett och få all info inför helgen här!

Lördag 10 november

10.15-11.15 Yoga247 - Monika Björn

Yoga247 är en lekfullt sammansatt vinyasa flow klass. Namnet Yoga247 bygger på idén att du kan utöva yoga varsomhelst och närsomhelst på dygnet - tjugofyra/sju.
Monika bjuder in dig till en kraftfull förening mellan andetag, musik och rörelse, där andetag och rytm, musikalisk intensitet och flöde smälter samman till ett.
Denna vinyasa flow klass är Monikas signaturklass och Yoga247 passar alla som har provat på yoga någon gång förut.

11.30-12.00 BOKSIGNERING av Stark genom klimakteriet i Yogobes monter.

GRATIS PROVA PÅ:
12.00-12.30 Stark genom klimakteriet - en miniyogaklass för kvinnor mitt i livet.

Söndag 11 november

14.40-15.10 GRATIS Stark genom klimakteriet-FÖRELÄSNING I PRATBUBBLAN

View Event →
Oct
24
6:30 PM18:30

Stark genom klimakteriet + yoga på AO Training i Stenkullen

Omslag.jpg

Stark genom klimakteriet
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. 
”Stark genom klimakteriet” är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp-och att det finns många saker man själv kan göra dör att må bättre under en för många tuff tid i livet.
Föreläsningen vänder sig framförallt till kvinnor men även till alla som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogaläraren mm 
En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
Monikas bok med samma namn kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Vill du komma?
Kontakta AO training på Facebook.Begränsat antal platser.

View Event →
Oct
23
6:00 PM18:00

Stark genom klimakteriet - RELEASEFEST Sankt Jörgen Park

insta-Monika.jpg

Välkommen på bokreleasefest för "Stark genom klimakteriet"! Monika Björn pratar kort om sin bok, som också finns till försäljning. Sankt Jörgen Park bjuder på smarriga snacks och dricka. 
Härliga goodiebags till de 50 första gästerna under kvällen! 
Heroica finns på plats och säljer snygga träningskläder och Pralinboden är där med försäljning av både choklad och marsipan.
Musiklista från -80 och tidigt -90-tal utlovas.

Eventet är GRATIS - det enda du behöver göra är att anmäla att du kommer här på eventsidan eller maila monika@monikabjorn.se

View Event →
Oct
21
9:30 AM09:30

Stark genom klimakteriet - Yogafusion Tanumstrand 21 oktober

Omslag.jpg

Stark genom klimakteriet

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

"Stark genom klimakteriet" är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Föreläsningen vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Monikas bok med samma namn som föreläsningen kommer att finnas till försäljning efter föreläsningen.

Boka här.

View Event →
Sep
22
11:00 AM11:00

YogaBrunch Höstglöd lördag 22 september, Sankt Jörgen Park

IMG_4447.jpg

Med glimten i ögat, svettiga flöden och en hel hög med tuff kärlek kommer Monika guida dig igenom en utmanande sekvens under 1h och 45 minuter. Klassen är öppen för alla nivåer utom absoluta nybörjare. 

Efteråt avnjuter vi en härlig brunch tillsammans i Inez & Ernst. Vi frångår den traditionella brunchen med korvar & köttbullar och dukar istället upp en fantastisk rawfood-inspirerad buffé!

För bokning av sparitual i samband med eventet , kontakta bokningen på 031-3484040 

Schema för dagen:

Klass kl. 11.00 - 12.45
Brunch kl. 13.00 - 15.00

Pris: 650kr 

Du bokar din plats på: www.parkshop.se

Bokningsregler: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift; Sker avbokning mer 7 dagar före start, debiteras 100 kr, därefter debiteras hela avgiften.

 

View Event →
Sep
8
10:30 AM10:30

Pranafestival 8-9 september, Bananpiren, Göteborg

IMG_3047.JPG

Yoga – Funktionell träning – Högintensiva pass – Kettlebells – Meditation – Löpning – Dans –Föreläsningar – Crossfit – Brasiliansk jiu jitsu – Självförsvar – Pilates – Ståpaddling – SUP yoga – Mat – Musik

8-9 september förvandlas Bananpiren till ett inspirerande festivalområde för hälsa och träning. Med mer än 100 klasser och föreläsningar, ett 40-tal utställare, food trucks och juicebar blir resultatet inget mindre än en folkfest för träningsentusiaster.

Vi bjuder på lärare, föreläsare, artister och instruktörer av toppklass från Göteborg, Sverige, Europa och USA.

 

Lördag 8 september

10:30 - 11:30 YOGA - Sweet, svettig sensommar-yoga till softa beats - Monika Björn

Välkommen på en soft sensommaryoga som väcker och sträcker kroppen i alla riktningar. Höfter, ryggrad och axlar, vi kommer att jobba igenom kroppen nerifrån och upp och tillbaka ner igen. 
En form och ett flöde som presenterar en palett av möjligheter till att hitta både lätthet, balans, styrka och ett öppet sinne, oavsett nivå.

 

Boka dina biljetter via www.pranafestival.org - uppge kod "MONIKA" för att få 15% rabatt på helgpriset. 

View Event →
Jun
18
to Jul 19

Midsommaryoga - vecka 25 - favorit i repris

yg_sthlm2018-767.jpg

Midsommaryoga vecka 25 med Monika Björn.

Starta dagen på bästa möjliga sätt - med 75 minuter yoga och meditation. 
Unna dig en sann yogaboost för att kickstarta dagen på mattan tillsammans med ett underbart gäng yogis!

Denna vecka passar alla som har yogat förut.
Små, personliga grupper. Förra året blev fullbokat rekordsnabbt.

Datum och tider: måndag 18 juni, tisdag 19 juni, onsdag 20 juni (obs! 07.00-08.15!), torsdag 21 juni kl. 07.30-08.45
Pris: 1.500:- ink.moms

Sista dagen avslutar vi med SHAKING MEDITATION och då slutar vi kl. 09.00.

Plats: Linnégatan FEM

Pris: 1.500:- ink. 6% moms. Vänligen observera att anmälan är bindande. Du ansvarar själv för att förmedla din plats vidare om du får förhinder. 

Boka: betala in aktuellt belopp på bg: 222-9029 (Sleeping Bear).
Uppge Yoga + namn + e-post i meddelandefältet.
Exempel: "Yoga, Anna Andersson, anna@andersson.se"

Frågor: maila monika@monikabjorn.se

Ser fram emot en härlig vecka tillsammans!

View Event →
Jun
16
to Jun 17

2-day handstand workshop with Yuval Ayalon 16-17 June, 2018

yuval1.jpg

THE HANDSTAND MASTER IS COMING BACK - YUVAL AYALON

 

16-17 JUNE 2018 – 2-DAY HANDSTAND WORKSHOP WITH HANDSTAND VIRTOUS
YUVAL AYALON

LOCATION: To be announced (Gothenburg)

BEGINNER´S LEVEL SAT & SUN 9.30AM-12.30PM PRICE: 1.400 SEK (the price includes both Sat & Sun morning)

In this beginner’s workshop, Yuval provide the participants a solid base and the tools from which they can take their handstand practice to a higher level safely and efficiently. Some of the topics covered are: physical and technical preparation for handstand, correct handstand alignment, balance strategies, spotting, programing, and more…

INTERMEDIATE / ADVANCED SAT & SUN 14.00PM-17.00PM PRICE: 1.700 SEK (the price includes both Sat & Sun afternoon)

This workshop is intended for people who have already spent a considerable amount of time practicing handstands and can hold a solid handstand for at least 30-60 seconds. Some of the topics covered are: refinement of handstand alignment in different positions, presses and mounts to handstand, one arm handstand and more…

BOOK ALL WORKSHOPS – both beginners and intermediate level FOR ONLY 2.800SEK (both Sat & Sun morning+afternoon sessions)

How to book: pay the appropriate fee into bg. 222-9029, specify your name and your email address at the time of booking.

For international payments:

IBAN no: SE3850000000050031193277

BIC: ESSESESS

Account no: 5003 11 932 77

After you have placed your payment, send your e-mail, your mobile phone number and a copy of your receipt to: monika@incycle.se

If you have any questions e-mail: monika@incycle.se

Read more about Yuval: www.yuvalonhands.com

VERY IMPORTANT, PLEASE READ “THE SMALL TEXT”:

Please note that your space is in no way guaranteed until your payment have reached us.

The fee is 100% non-refundable. 

If you won´t be able to attend you are allowed to sell your space to someone else, just remember to notify us who the new participant is.

View Event →
May
11
to May 13

Yogaelever sökes för GRATISKLASSER 11, 12 & 13 maj

Mina fantastiska yogaläraradepter har sin uppkörning 11-13 maj och för deras praktiska examen söker vi yogaelever till följande tider:

lördag 12 maj 11.00-12.00 - EN PLATS KVAR

fredag 11 maj kl. 12.00-13.00 - FULLBOKAD
fredag 11 maj 14.30-15.30 - FULLBOKAD
fredag 11 maj kl. 16.00-17.00 - FULLBOKAD

lördag 12 maj kl.09.30-10.30 - FULLBOKAD

söndag 13 maj  kl. 09.30-10.30-FULLBOKAD
söndag 13 maj kl 11.00-12.00-FULLBOKAD

yogagamesgbg_2018-1560.jpg

Foto: Anna Rosén

Alla klasser är GRATIS och på nybörjarnivå. Du får förstås gärna anmäla dig även om du har yogaerfarenhet, men adepternas uppgift är att klassen ska vara lämpad för nybörjare. 

Bokning: Du bokar dig genom att maila monika@monikabjorn.se - skriv vilken/vilka klasser som du skulle vilja gå på. Vi har väldigt få platser till varje klass, så det är först still kvarn som gäller.... 

Ta med egen matta om du har, annars finns det på plats.

Plats: Linnégatan FEM, 41304 Göteborg.

Tid: Var på plats tidigast/senast 10 minuter innan klasstart. 

Väl mött!

Varma hälsningar
Monika
www.yoga247.se

 

View Event →
Apr
27
to Apr 29

Yoga Games Göteborg 27-29 april

YG.png

I april 2018 är det dags för åttonde året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference, i Göteborg. Ett event som växer sig starkare och större för varje år.

KOD: "Monika" för 300kr rabatt på helgpriset.

13:00 : Flow stronger - bliss longer (Studio 2) - Monika Björn
I sökandet av inre frid krävs det ibland ett kraftfullt fysiskt uppvaknande innan man lyckas återansluta till sitt andetag och en djupare nivå av medvetenhet. Om du tillhör skaran som har ”myror i kroppen” när det kommer till att finna ro i din meditation, kan det hjälpa att få jobba igenom kroppen ordentligt från topp till tå, innan du får landa. Monika kommer lugnt och pedagogiskt att leda dig genom sekvenser som passar dig som har yogat tidigare och känner dig bekväm med baspositionerna.

Information Yoga Games:

I april 2018 är det dags för åttonde året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference, i Göteborg. Ett event som växer sig starkare och större för varje år.

Biljetterna säljs med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.  

Yoga Games är ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Målet är att förmedla nya upplevelser samt att få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare, dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. Det är även under fredagen som utställarna flyttar in på Hälsomässan och det är frivilligt för dem att hålla öppet.

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela hälsomässan är öppen med gratis entré för allmänheten.

Nya lokaler 2018

2018 flyttar Yoga Games till Eriksbergshallen och Quality Hotell 11. Efter 7 år på Svenska Mässan känns det rätt att skaka om med en rejäl nyhet. 

View Event →
Feb
9
to Feb 11

Yoga Games Stockholm, 9-11 februari

YG.png

Den 9-11 februari 2018 är det dags för fjärde året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference i Stockholm. 

KOD: "Monika" för 300kr rabatt på helgpriset.

Flow, Glow & Restore lördag 10 februari kl.16.15 - 17.30 - Monika Björn

Eventet arrangeras åter igen i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Biljetterna har en boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.

Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. 

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela Hälsomässan är öppen med gratis entré.

Bokade biljetter hämtas på Yoga Games fredag 11-19, lördag 08-19, söndag 07.30-18.30. Vi ser med fördel att de som kan hämtar ut sina biljetter under fredagen för att undvika kö under lördag morgon.

Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 104 62 Stockholm T-bana Mariatorget

View Event →
Jan
27
10:30 AM10:30

Yoga, Flashdance & Brunch 27 januari @ Sankt Jörgen Park

IMG_0020.jpg

Yoga, Flashdance & Brunch - kan det bli bättre?

90 minuter yoga med mig, följt av 75 min tokigt kul dans med musik och moves från Flashdance, musikalen, tillsammans med ingen mindre än magnifika och sjukt begåvade huvudrollsinnehavaren herself: Ms. Hanna Von Spreti!

Efter klasserna kommer vi äta Sankt Jörgens fantastiska rawfood inspirerade buffét.

Kommer bli helt fantastiskt härligt! På med benvärmarna och koooooom!!! 

Säkra din plats genom att boka här:

http://www.sanktjorgenpark.se/aktuellt/p/yoga-flashdance-och-brunch-med-monika-och-hanna-27-januari/

View Event →
Dec
26
to Jan 5

EXTRAKLASSER under jul och nyår, v.52 + v.1

Under jul och nyårsperioden kommer jag att hålla följande klasser: 

Annandag jul tisdag 26/12 kl. 15.30-16.30 Yoga60 SATS Askim
Onsdag 27/12 kl.09.00-10.00 Yoga60min SATS Askim
Torsdag 28/12 kl.12.00-13.00 Hot Vinyasa HiYoga, SATS Masthugget
Fredag 29/12 kl. 17.15-18.15 Hot Vinyasa  HiYoga, SATS Masthugget


Nyårsafton 31/12 kl. 9.30-10.45 Yoga75min, SATS Askim
Nyårsdagen 1/1 kl.13.00-14.00 Yoga60min, SATS Sisjön


Onsdag 3/1 kl. 9.00-10.00 Yoga60min, SATS Askim
Torsdag 4/1 kl.12.00-13.00 Hot Vinyasa HiYoga, SATS Masthugget
Fredag 5/1 kl. 15.00-16.15 Yoga75min HiYoga, SATS Masthugget

DSC00814.JPG
View Event →
Dec
11
to Dec 15

Vintermorgon-yoga vecka 50 med Monika Björn på Linnégatan Fem

yogagames_stockholm2017-695.jpg

Kan detta vara den bästa julklappen till dig själv?
Mota julstressen i dörren och starta dagen på bästa möjliga sätt - med 75 minuter yoga och meditation. 

Vintermorgon-yoga vecka 50 med Monika Björn måndag, tisdag, torsdag och fredag (OBS! EJ ONSDAG) kl. 07.30-08.45 på Linnégatan Fem.
Fredag 15 december avslutar vi med SHAKING MEDITATION och håller på fram till kl. 09.00.
Denna vecka passar alla som har yogat förut och är ej för absoluta nybörjare.

Kan detta vara ditt nya sätt att välkomna julen (och det nya året)?

Plats: Linnégatan FEM

Datum: 11, 12, 14, 15 december.

Tider: 07.30-08.45, förutom fredag 15/12 då vi slutar kl.09.00.

Pris: 1.500:- ink. 6% moms.

Boka: betala in aktuellt belopp på bg: 222-9029.
Uppge ”yoga + namn + epost” i meddelandefältet.

View Event →
Dec
9
11:00 AM11:00

YogaBrunch på Sankt Jörgen Park Resort lördag 9 december

stretch.jpg

Vintereld - välkommen till en härlig flowklass tillsammans med Monika Björn på Sankt Jörgen Park. 

Med glimten i ögat, svettiga flöden och en hel hög med tuff kärlek kommer Monika guida dig igenom en utmanande sekvens under 1h och 45 minuter. Klassen är öppen för alla nivåer utom absoluta nybörjare. 

Efteråt avnjuter vi en härlig brunch tillsammans i Inez & Ernst. Vi frångår den traditionella brunchen med korvar & köttbullar och dukar istället upp en fantastisk rawfood-inspirerad buffé!

För bokning av sparitual i samband med eventet , kontakta bokningen på 031-3484040

Klass kl. 11.00 - 12.45
Brunch kl. 13.00

 

Bokning och betalning: http://www.sanktjorgenpark.se/aktuellt/p/yogabrunch-med-monika-bjorn/

Bokningsregler: Anmälan är bindande. Vid avbokning gäller, oavsett orsak, följande avbokningsavgift; Sker avbokning mer 7 dagar före start, debiteras 100 kr, därefter debiteras hela avgiften.

 

View Event →
Nov
11
to Nov 12

Yogomove 11-12 november, Stockholmsmässan - Allt om Hälsan

Yogomove_blogg_1200x600pxl.jpg

Yogomove är Yogobes alldeles egna yoga-och träningskonvent på Allt för Hälsan mässan i november. 

Välkommen att yoga med mig lördag 11 november:

Monika Björn - Yoga för dig som tränar, lördag 11 november 14.30-15.30.

Klassen vänder sig till stela män och kvinnor som vill ha in mer yoga i sitt träningsupplägg, samt yogalärare som söker inspiration till den här typen av klass. Klassen ger ett smakprov på olika positioner och flöden som man kan hitta i Monikas bok med samma namn.

Kroppen kommer att jobba både statiskt och dynamiskt med tydliga instruktioner, samt referenser till vilka områden i kroppen som berörs. Detta är yoga för dig som vill bli smidigare, starkare, snabbare

 

Yogomove är konventet för gemenskap och rörelseglädje för alla! Umgås, hitta närvaron i kroppen, låt musklerna såväl som smilbanden få jobba och svetten lacka, flåsa och hitta andningen, lugna sinnet och stanna upp, få och dela med dig av din energi. Helt enkelt - ge dig själv några timmars med en härlig kombination av träning och yoga där kropp, sinne och själ alla får sitt. Låt oss tillsammans sprida yoga- och träningsglädje till fler! Bjud in dina vänner, köp biljett och få all info inför helgen här.
 

Priser

Välj att köpa biljett till en eller båda dagarna. Köp dina biljetter innan 30 september 2017 till rabatterat pris (early bird).

 • Lördag eller söndag:
  • 1 dag, early bird: 699:-
  • 1 dag, ordinarie pris: 899:-
 • Lördag + söndag:
  • 2 dagar (lör + sön), early bird: 1099:-
  • 2 dagar (lör + sön), ordinarie: 1399:-

Detta ingår

Biljetten är en endagsbiljett och ger tillträde till:

 • Två träningsklasser på Yogomove
 • Två yogaklasser på Yogomove
 • Entré till Allt för Hälsan
 • Entré till Stockholm Food & Wine
 • Entré till skönhetsmässan Acadermia

På Allt för Hälsan kan du även prova kortare yogaklasser i Yogastudion, mitt i mässhallen, lyssna på mängder av inspirerande föreläsningar, boka en massage samt många andra aktiviteter. 

Presentatörer

Låt dig guidas av några av de mest inspirerande och erfarna lärarna och tränarna. Du kommer känna igen presentatörerna från Team Yogobe och yogastudios runt om i Sverige - en grym samling helt enkelt. Vi är så glada att kunna presentera följande inspiratörer och klasser på scenen:

Lördag

 • 08.30-09.45 Yinyoga för matsmältningen - Jennie Liljefors
 • 10.15-11.15 Urban Move - Elin Wennman
 • 11.15-13.00 PAUS
 • 13.00-14.00 Soma Move - Magnus Hagström
 • 14.30-15.30 Yoga för dig som tränar - Monika Björn

Söndag

 • 08.30-09.45 Free Flow Yoga - Josefin Bengtsson
 • 10.15-11.15 Total body & core - Katarina Woxnerud
 • 11.15-13.00 PAUS
 • 13.00-14.00 Urban Move - Elin Wennman
 • 14.30-15.45 East to West Flow Yoga - Shay Peretz

Ta del av presentationer av klasser och lärare här!

 

View Event →
Oct
8
to Oct 15

Yoga och Wellnessresa till Rhodos med tidningen TARA 8-15 oktober

Upplev Grekland med Tara och investera i dig själv! Följ med oss på en härlig wellnessresa den 8-15 oktober. Resan kommer att fokusera på yoga, mindfulness, stresshantering och på att bara koppla av!

Läs mer och boka här.

Vi bor på lyxiga hotellet Levante Beach Resort. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbanor och gym. På hotellet finns två stora pooler att koppla av vid eller gå några meter utanför hotellet och svalka dig i havet.

Programmet är fullspäckat med massor av inspirerande föreläsningar och workshops, samt träning, hälsa och träffa nya vänner. Förutom att ha en härlig vecka med nya upplevelser får du även chansen att träna med ett helt gäng duktiga instruktörer!

Med på resan har vi bland annat Monika Björn som har mer än 20 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler både på hemmaplan och internationellt. Hon har i många års tid presenterat regelbundet världens största träningsevent. Idag verkar hon som entreprenör inom träning och hälsa, bl.a. som delägare till den kända hot yoga formen Hot MOJO®, som finns på 20 träningsanläggningar runt om i Sverige, och som en av upphovskvinnorna till ”Yoga for Athletes”- yogaklassen som finns att tillgå på över 100 SATS anläggningar i Norden. Monika har en naturlig, avspänd lärarstil och brinner passionerat för att dela med sig av sin mångåriga kunskap och erfarenhet. Du kommer att inspireras oavsett vilken träningsnivå du befinner dig på när Monika guidar dig genom olika upplägg med hjälp av både humor och noggrann pedagogik.

Vi har även med oss Filippa Svensson som lämnade PR världen i New York för ca. fyra år sedan för att landa i Stockholm och skapa en ny plattform för inre och yttre hälsa. Idag är hon en holistisk hälsocoach vilket innebär att hon ser välmående från ett bredare perspektiv där relationer, mat, spiritualitet, mindfulness, träning och karriär ingår.Hennes mission? Att hjälpa kvinnor älska sig själva, respektera sina kroppar och leva sitt drömliv. Hon coachar kvinnor under sex månaders perioder och hjälper sina kunder skapa en balanserad livsstil, samt erbjuder effektiva verktyg för att hantera alla livssituationer. Filippa är grundaren till kvinnogrupperna Raw Clarity Circle och författaren av boken Sockerdetox.

Vi har även med oss Yoginin, entreprenör och 2-barns mamman som reser jorden runt för inspiration, Johanna Andersson. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation.

Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de bästa inom sitt område. 2007 skapade hon Global Yoga, klassflöden och pedagogik för 2000talets människa! Hon är även en av grundarna av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®,  Mojo Yoga® och Mojo Flex®. Tillsammans med Monika Björn har hon även tagit fram Yoga For Athletes för SATS. Yoga kan verkligen vara för alla, det gäller att möta eleven där hen befinner sig fysiskt, mentalt och emotionellt.

View Event →
Sep
9
to Sep 10

Pranafestival 9-10 september Trädgårdsföreningen, Göteborg

Yoga och musikfestival mitt i Göteborgs storstadsdjungel!

Prana Festival arrangeras i Trädgårdsföreningen, som är en lugn och prunkande oas, lite som Göteborgs svar på Central Park.  Det är en fest för alla sinnen med konserter och yogaklasser. Själva känslan för festivalen är Gemenskap-Rörelse-Glädje och det är vårt mål att skapa detta tillsammans. 2016 arrangerades den första festivalen som blev en stor succé 

Lördag 9 september

17:00 - 18:15 Strong and Stable (Soft and Supple)

Varmt välkommen på en vinyasaklass till musik som inspireras av 4 S: "strong, stable, soft & supple”, fritt översatt: "stark, stabil, mjuk och smidig”. 
Monika ledsagar dig genom ett kreativt flöde som inspirerar dig till att hitta dina egna utmaningar, din egen ”edge”, vare sig den är fysisk eller mental.
Ibland behöver vi vara starkare och ibland mycket mjukare. Ibland sitter motståndet i kroppen - och ibland sitter det i knoppen.
Att obesvärat kunna skifta mellan dessa lägen, stark & mjuk, ger en stabil och smidig praktik.

View Event →
Aug
5
to Aug 6

(Mo)Tion workshop with the Ido Portal Team @ SATS Kompassen, 5-6 August, Gothenburg, Sweden

(Mo)Tion workshop with the Ido Portal Team @ SATS Kompassen, 5-6 August, Gothenburg, Sweden - CONTACT monika@monikabjorn.se for further details!

-tion  suffix

1.

indicating state, condition, action, process, or result: motion, notion, emotion  

(Mo)tion is a two day opportunity to dive into the movement perspective - ideas and concepts put into practice in the form of tools, physical tasks, riddles, play and structured materials.

This seminar will introduce participants from all levels of exposure to different forms of practice and thinking on movement, physicality and the body with reflections into our lives and being.
Movement is now recognized as the most potent force in developing our brains, bodies and awareness. 

* No prior experience with any form of physical practice is required. The materials are constructed in a way that will challenge all levels.

WORKSHOP SCOPE:

Movement Perspectives - A lecture about about the approach, tools and conduct inside a cloud.
During the event, participants will be exposed to concepts such as:

Non-Linear Strength - Exploring the use of unknown parameters in order to get stronger in unknown tasks.

Conditional, Oriented Play - Using physical tasks to manufacture instant learning, techniques, solutions, and growth.

Flooring - Soft body, soft floor. Participants will be taught techniques in order make the floor their ally and not another enemy. 

Coordination - The nature of the clumsy glitch and finding its resolution. 

Movement Terminology - Developing proper terminology;  body softening vs stretching and more megapixels in your motion. 

Somatic Explorations - Learning to bring awareness into our practice and our lives through movement and stillness.

WORKSHOP SPAN:
12 hours spread over 2 days, 10:00AM - 18:00PM on both days with a lunch break scheduled at 13:00-15:00

INSTRUCTION:
All events are led by the Ido Portal Team. Ido's presence cannot be guaranteed in any occasion. 

NOT BOOKABLE ONLINE THIS CLOSE TO THE EVENT - PLEASE CONTACT MONIKA@MONIKABJORN.SE FOR FURTHER DETAILS

Step 1: Pay 650 EURO - use a currency converter such as https://www.oanda.com/currency/converter/ for the daily euro rate.
Bg: 222-9029 (payments from Sweden),
if you are making an international payment - make 100% sure that your payment covers ALL the bank expenses (normally between 10-15 euros depending on your bank/country).
Please note that non-complete payments will NOT be accepted.

IBAN number: SE3850000000050031193277, BIC: ESSESESS (international payments)
PLEASE MAKE SURE TO ADD YOUR NAME+E-MAIL+"IDO OCT WS" IN THE MESSAGE FIELD WHEN MAKING YOUR PAYMENT - AND THAT YOU COVER ALL THE EXPENSES IN CONNECTION TO THIS PAYMENT!

Step 2: E-mail your contact details:

Step 3: As soon as you have concluded step 1 AND step 2 - you are booked!

 

Step 4: Read the small text. Carefully. Here is the small text:

Please note that your space is in no way guaranteed until your payment have reached us.

The fee is 100% non-refundable. I repeat: 100% non-refundable.

If you won´t be able to attend you are allowed to sell your space to someone else, just remember to notify us who the new participant is.

Step 5: Be excited and start preparing for your trip to Gothenburg, Sweden for 5-6 August!

Airport: Landvetter Airport

If you have any questions that are not answered in the above text, please e-mail monika@monikabjorn.se

View Event →
Jun
19
to Jun 22

Midsommaryoga med Monika Björn 19 - 22 juni

Midsommaryoga vecka 25 med Monika Björn måndag 19 juni - torsdag 22 juni på Linnégatan Fem.

Vi hyllar sommaren och inleder midsommarveckan med 90 minuter daglig yoga och avslutande meditation. Efter yogan bjuder vi på en färsk, kallpressad grön juice/smoothie!

Det finns även möjlighet att beställa ett 4-dagars detox-boostpaket för dig som vill gå "all in" under veckan.

Plats: Linnégatan FEM

Datum: 19/6 - 22/6

Tider: 07.00-08.30 varje dag utom onsdag 21/6: 06.45-08.15.

Pris:

Alt 1) Yoga + grön smoothie/juice 1750:-

Alt 2) Yoga + 4-dagars detoxpaket 3000:-

Boka: betala in aktuellt belopp på bg: 222-9029.
Uppge ”yoga + namn + epost” i meddelandefältet.

Detta ingår i detoxpaketet:

* Inköpslista + matschema för 2 dagar innan och efter "boosten". Denna mat förbereder du själv.

* 4st 90 minuters yogaklasser.

 • ALLA soppor och juicer (hemmalagade och ekologiska såklart!) 19-22 juni. Dessa hämtas upp i samband med klasserna.

Förberedelser inför detoxboost: lördag/söndag: inget koffein, inget socker, inga kolhydrater.

Måndag-Torsdag: Juice/Soppa delas ut på yogaklassen.

 

View Event →