Back to All Events

Yogomove + Allt för hälsan-mässan 10-11 november

_B167962.jpg

För tredje året i rad anordnar Yogobe, tillsammans med Allt för Hälsan, Yogomove, höstens härligaste yoga- och träningskonvent på Stockholmsmässan. Helgen är fulladdad med både energigivande och lugnande yogaklasser samt svettiga och glädjefyllda träningsklasser. Den här helgen vill du inte  missa!

Yogomove är konventet för alla - med fokus på gemenskap och rörelseglädje! Umgås, hitta närvaro i kroppen och din andning, låt muskler, såväl som smilband, få jobba och svetten lacka. Ge dig själv några timmar med en härlig kombination av träning och yoga där kropp, sinne och själ alla får sitt. Låt oss tillsammans sprida yoga- och träningsglädje till fler! Bjud in dina vänner, köp biljett och få all info inför helgen här!

Lördag 10 november

10.15-11.15 Yoga247 - Monika Björn

Yoga247 är en lekfullt sammansatt vinyasa flow klass. Namnet Yoga247 bygger på idén att du kan utöva yoga varsomhelst och närsomhelst på dygnet - tjugofyra/sju.
Monika bjuder in dig till en kraftfull förening mellan andetag, musik och rörelse, där andetag och rytm, musikalisk intensitet och flöde smälter samman till ett.
Denna vinyasa flow klass är Monikas signaturklass och Yoga247 passar alla som har provat på yoga någon gång förut.

11.30-12.00 BOKSIGNERING av Stark genom klimakteriet i Yogobes monter.

GRATIS PROVA PÅ:
12.00-12.30 Stark genom klimakteriet - en miniyogaklass för kvinnor mitt i livet.

Söndag 11 november

14.40-15.10 GRATIS Stark genom klimakteriet-FÖRELÄSNING I PRATBUBBLAN