Back to All Events

Stark genom klimakteriet - DRAKEN, Göteborg 7 mars 19.00

Bokomslag.jpg

Monika Björn är en av Göteborgs starkast lysande stjärnor inom hälsa och träning. Vi på Hagabadet är otroligt glada och stolta över att ge dig möjlighet att ta del av hennes djupa kunskap, genom en kostnadsfri föreläsning 7 mars på Draken. Missa inte detta.
 

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. Stark genom klimakteriet” är en föreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.
 

Föreläsningen, precis som Monikas bok med samma namn, vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.

 

En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.
 

Om Monika Björn

Monika Björn är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 20 år. Idag jobbar Monika som personlig tränare, yogalärare och coach. I januari 2017 släpptes Monikas första bok: ”Yoga för dig som tränar”. I november 2018 lanserades Monikas andra bok: Stark genom klimakteriet som har fått ett stort genomslag. Monika gästade bl.a Malou efter 10 för att prata om boken.

 

Praktisk information

  • Plats: Draken, Järntorgsgatan 15

  • När: Torsdag 7 mars, kl. 19.00 – 20.30

  • Pris: 0 kr, ej utnyttjad biljett debiteras med 150 kr

  • Avbokning: info@hagabadet.se

    Boka här.