Back to All Events

Mini-Yogaretreat Vann Spa 10-11 maj


_B167939.jpg

10-11 maj 2019 Yoga, god mat och spa i en härlig kombination.

Vann Spa Hotell Konferens arrangerar en inspirationsrik helg i yogans tecken med Monika Björn. 

Välkomna till ett dygn i Yogans tecken med Monika Björn. 
Ett dygn som lämpar sig för alla som har varit på yoga någon gång tidigare - man behöver ABSOLUT INTE vara någon ”yogaexpert", men inga absoluta nybörjare.

Utöver god mat, spa och en fantastisk miljö kommer detta dygn bjuda på olika varianter av Yoga247, vad sägs om vinayasa, Power & Grace, Sweet Morning Flow & YinYoga 247. Ni kommer också få lyssna på Monikas föreläsning Stark Genom Klimakteriet. 

Säkra din plats HÄR.

PROGRAM: 
Fredag 10 maj
15:00 Ankomst välkomstsmoothie
15:30 – 17:00 Yoga247 - Power and Grace
17:00 Mellanmål
17:30-20:00 Egen tid, Spa 
20:00 2-rätters middag

Lördag 11 maj
07:00-08:15 Yoga247 - Sweet Morning Flow
08:15 Frukost
09:30 -10:30 Föreläsning - Stark genom klimakteriet
10:45-11.45 Yinyoga247
11:45 Lunch, utcheckning senast 12:15

 * Med reservation för ev. ändringar

 

STARK GENOM KLIMAKTERIET - föreläsning 
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn pratar med både humor och allvar om hur vi själva kan påverka vårt välmående. "Stark genom klimakteriet" är en inspirationsföreläsning för aktiva kvinnor mellan 35-60 år, som vill ta makten över sin egen hälsa. En föreläsning som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet. Föreläsningen vänder sig framför allt till kvinnor, men även till alla dem som jobbar med kvinnor på daglig basis: läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, personliga tränare, yogalärare m.m.   En sak är ju trots allt säker, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen i klimakteriet och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären. Monikas bok med samma namn som föreläsningen kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Yoga247 -  med Monika Björn
Yoga247 är en lekfullt sammansatt vinyasa flow klass. Namnet Yoga247 bygger på idén att du kan utöva yoga varsomhelst och närsomhelst på dygnet - tjugofyra/sju. Monika bjuder in dig till en kraftfull förening mellan andetag, musik och rörelse, där andetag och rytm, musikalisk intensitet och flöde smälter samman till ett. Denna vinyasa flow klass är Monikas signaturklass och Yoga247 passar alla nivåer.

Yoga247 - Power & Grace - Svettig och utmanande vinyasayoga-klass för alla nivåer

Yoga247 - Sweet Morning Flow - Med en längre startsträcka för alla morgontrötta, väcker vi kroppen till liv med ett mjukt men ändå kraftfullt flöde.

YinYoga247 - med Monika Björn Öva på att släppa taget, vara i nuet och låta musklerna och hjärnan vila. Fokus ligger på att hålla positionerna länge och mjuka upp de delar av kroppen som mest behöver slippa stelhet och stress. Just den här helgen betyder det extra kärlek till området kring höfterna och ryggraden. Även om klassen är ”passiv”, så är den utmanande både psykiskt och fysiskt samt fylld av inre styrka. 

Monika Björn
Monika Björn har arbetat med träning på heltid i över 20 år, både i Sverige och internationellt. Hon är entreprenör inom träning och hälsa. 
Monika är delägare i hot yoga-formen Hot MOJO, en av upphovskvinnorna till Yoga for Athletes samt delägare i PT-studion Linnégatan Fem i Göteborg där hon tränar både motionärer och elitidrottare. 
Hon har en fil kand i idrottsvetenskap och psykologi från Göteborgs Universitet och har varit yogalärare sedan slutet av -90-talet. I över 10 års tid reste hon jorden runt och introducerade gruppträningsformen spinning. 
2017 släppte Monika sin första bok ”Yoga för dig som tränar” (Norstedts) och startade yogalärarutbildningen Yoga247. Monikas andra bok ”Stark genom klimakteriet” har varit en snackis sedan den släpptes i oktober 2018. Monika brinner passionerat för yoga, träning och rörelse. Hennes klasser är fysiska, med intelligenta, genomtänkta sekvenser och de levereras med både kunskap och humor.

fr 2595kr

Pris per person i dubbelrum.

Boka här.