Back to All Events

Yoga Games Stockholm, 9-11 februari


YG.png

Den 9-11 februari 2018 är det dags för fjärde året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference i Stockholm. 

KOD: "Monika" för 300kr rabatt på helgpriset.

Flow, Glow & Restore lördag 10 februari kl.16.15 - 17.30 - Monika Björn

Eventet arrangeras åter igen i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Biljetterna har en boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.

Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. 

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela Hälsomässan är öppen med gratis entré.

Bokade biljetter hämtas på Yoga Games fredag 11-19, lördag 08-19, söndag 07.30-18.30. Vi ser med fördel att de som kan hämtar ut sina biljetter under fredagen för att undvika kö under lördag morgon.

Adress: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 104 62 Stockholm T-bana Mariatorget