Back to All Events

Yoga Games Göteborg 27-29 april


YG.png

I april 2018 är det dags för åttonde året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference, i Göteborg. Ett event som växer sig starkare och större för varje år.

KOD: "Monika" för 300kr rabatt på helgpriset.

13:00 : Flow stronger - bliss longer (Studio 2) - Monika Björn
I sökandet av inre frid krävs det ibland ett kraftfullt fysiskt uppvaknande innan man lyckas återansluta till sitt andetag och en djupare nivå av medvetenhet. Om du tillhör skaran som har ”myror i kroppen” när det kommer till att finna ro i din meditation, kan det hjälpa att få jobba igenom kroppen ordentligt från topp till tå, innan du får landa. Monika kommer lugnt och pedagogiskt att leda dig genom sekvenser som passar dig som har yogat tidigare och känner dig bekväm med baspositionerna.

Information Yoga Games:

I april 2018 är det dags för åttonde året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference, i Göteborg. Ett event som växer sig starkare och större för varje år.

Biljetterna säljs med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.  

Yoga Games är ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Målet är att förmedla nya upplevelser samt att få fler att upptäcka yogans härliga värld.

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare, dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare. Det är även under fredagen som utställarna flyttar in på Hälsomässan och det är frivilligt för dem att hålla öppet.

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela hälsomässan är öppen med gratis entré för allmänheten.

Nya lokaler 2018

2018 flyttar Yoga Games till Eriksbergshallen och Quality Hotell 11. Efter 7 år på Svenska Mässan känns det rätt att skaka om med en rejäl nyhet.