Back to All Events

Workout Åre 2-4 juni


Gillar du träning?

Vill du hitta inspiration och träna med massor av glädje för de främsta instruktörerna?
Då är det till Workout Åre som du ska åka! Detta är ett träningsevent där du som deltagare hittar inspiration genom att välja bland några av våra 114 olika föreläsningar och träningsklasser. Alla presenterade av några av de bästa inom träningsbranschen.

Yoga för dig som tränar -teori
Monika Björn
2017-06-03 13:15:00 - 2017-06-03 14:15:00 

En föreläsning för dig som är yogalärare/personlig tränare/idrottscoach och undervisar/vill undervisa yoga för idrottare av olika slag. Varför är yoga bra som komplement till annan idrott? Vad finns det för fördelar/utmaningar med att undervisa idrottare? Hur ska man tänka när man planerar upplägg och undervisningsstil när man jobbar med killar och tjejer som är vana vid att träna, men helt nya på yoga? Monika talar även om problemområden och rekommendationer för olika idrotter såsom t.ex löpning, simning, cykling och styrketräning.

Yoga för dig som tränar
Monika Björn
2017-06-03 14:30:00 - 2017-06-03 15:30:00 

En yogaklass som är tillägnad dig som anser dig vara för stel för yoga. Du är aktiv och utövar en eller flera träningsformer och vill komplettera din vanliga träning med mer rörlighetsträning. Klassen bygger på föreläsningen med samma namn och är öppen för alla nivåer - även för dig som aldrig har yogat tidigare.

West Coast Vinyasa goes Åre
Monika Björn
2017-06-04 09:15:00 - 2017-06-04 10:15:00 

Monika bjuder in till en svettig Västkustklass, som utmanar dig att hitta ditt eget uttryck på mattan med ett lekfullt sinne. Framåt, bakåt, uppåt, nedåt, twistar och rotationer sammanvävt med andetaget och en stadig beat. Denna klass lämpar sig för alla nivåer utom fullständig nybörjare.