Back to All Events

"Yoga för dig som tränar" på Yoga Games Stockholm 10 - 12 februari, Münchenbryggeriet Stockholm


Den 10-12 februari 2017 är det dags för tredje året av Yoga Games - the Nordic Yoga Conference i Stockholm. Eventet arrangeras åter igen i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden.

"Yoga för dig som tränar"/Monika Björn - föreläsning - lördag 11 februari kl.12.30-13.30

En föreläsning - och ett forum - för dig som är yogalärare och undervisar/vill undervisa yoga för idrottare av olika slag. 

Varför är yoga bra som komplement till annan idrott? Vad finns det för fördelar/utmaningar med att undervisa idrottare?Hur ska man tänka när man planerar upplägg och undervisningsstil när man jobbar med killar och tjejer som är vana vid att träna, men helt nya på yoga?

Dessa frågor och några till diskuteras samt besvaras under denna föreläsning.

"Yoga för dig som tränar"/Monika Björn - klass/workshop - lördag 11 februari kl.14.30-15.30

En 75 min workshop tillägnad dig som utövar olika träningsformer (löpning, cykling, längdskidåkning, simning eller styrketräning/Crossfit) och vill komplettera din träning med yoga, samt till dig som är yogalärare och undervisar/vill undervisa yoga för idrottare av olika slag. Du får prova på sekvenser som är speciellt sammansatta för att passa olika idrotter.

Workshopen bygger på föreläsningen med samma namn, där vi mer ingående går igenom varför yoga är bra för idrottare av olika slag.

Öppen för alla nivåer.

Boka dina biljetter här.